Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Traditionele top 3 vecht om de handtekening van Eredivisie-speler’

Zowel Ajax, PSV als Feyenoord strijden om de handtekening van dezelfde speler uit de Eredivisie. Het gaat om Willem II-aanvaller Dennis Donis Avdijaj.

Dit weet het Duitse medium BILD te melden. In gesprek met Goal reageert de voetballer in kwestie: “In mijn ogen kunnen deze clubs concurreren met clubs uit alle andere Europese competities. Dit soort verhalen (van BILD, red.) toont aan dat ik momenteel goed bezig ben. Ik zie mijzelf de komende jaren ook wel in Nederland spelen.”

Avdijaj stelt voorop dat hij zich als een vis in het water voelt bij Willem II in Tilburg. “Het belangrijkste is dat mensen geen vooroordelen over mij hebben en dat ik op het veld kan laten zien wat ik kan. Als ik week in, week uit in de Eredivisie speel, dan komt de rest vanzelf wel.” De spelmaker beschikt over een aflopend contract in het Koning Willem II Stadion, maar dat kan met één seizoen verlengd worden door een eenzijdige optie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.