Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet 25 miljoen euro neertellen voor talentvol duo’

Aan het einde van het seizoen gaat Ajax afscheid nemen van een aantal zeer talentvolle spelers. Zo is het de voorspelling dat Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong gaan vertrekken voor een vermogen. Als vervangers heeft Marc Overmars ook al een aantal spelers op het oog.

Martin Odegaard van Real Madrid staat op het lijstje van de technisch directeur. Maar ook middenvelder Sander Berge van het Belgische KRC Genk staat echter op het verlanglijstje van directeur spelerszaken Marc Overmars. De Italiaanse media weten echter dat de talentvolle Noor klauwen met geld moet kosten.

Genk zou namelijk liefst 15 miljoen euro willen ontvangen voor zijn 20-jarige verdedigende middenvelder. Omdat Ödegaard ongeveer 10 miljoen euro kost, zou het zomaar eens zo kunnen zijn dat Ajax een heuse Noorse enclave creëert voor 25 miljoen euro. Klaar als een klontje is dit echter niet, want Berge staat eveneens in de belangstelling van het Italiaanse AS Roma en het Spaanse Sevilla. De Romeinen hebben overigens ook interesse voor Donny van de Beek van de Amsterdammers, maar die kost vermoedelijk vele malen meer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.