Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-sterkhouder speelt bewust spelletje met grootmacht’

Vorige week werd bekend dat Frenkie de Jong rond zou zijn met Paris SG. Zaakwaarnemer Henk Timmer denkt dat dit helemaal niet zo is en dat het een spel is.

“Als je en public gaat zitten, wil je ook gezien worden”, luidt de conclusie van Timmer in Studio Voetbal. De spelersmakelaar denkt dat De Jong een spel speelt met geïnteresseerde clubs. “Ik denk het wel.”

Arno Vermeulen sluit dat allerminst uit. “Paris Saint-Germain kan er baat bij hebben. Het is een spel, want als je echt niet wil dat het naar buiten komt, ga je niet in de Harbour Club zitten. Het is echt bewust gedaan.”

Pierre van Hooijdonk weigert dat te geloven, maar acht een langer verblijf bij Ajax uitgesloten. “Hij betrekt Ajax erbij, dat is netjes, maar is geen optie. Ik weet niet of het al gelopen koers is, want je kunt gefotografeerd worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.