Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax rond inkomende transferdeal snel af, vandaag medische keuring’

Ajax zal vandaag Razvan Marin medisch gaan keuren. Wanneer hij goed wordt gekeurd dan zal hij een meerjarig contract ondertekenen bij de Amsterdammers.Het medium Le Soir schrijft dat de huidige nummer één van de Eredivisie er wel zo’n beetje uit is met Standard Luik over de transfervoorwaarden.

We weten in ieder geval dat Ajax een bedrag van 12 miljoen euro overmaakt op de rekening van de topclub uit de Jupiler Pro League. Directeur spelerszaken Marc Overmars is naar verluidt ook al een langlopend contract overeengekomen met de Roemeense middenvelder en zijn gevolg. Worden er geen onregelmatigheden gevonden bij de medische keuring van donderdag, dan mogen we een officiële aankondiging verwachten.

Analist en voormalig trainer Aad de Mos denkt dat de Amsterdammers met Marin een goede speler binnenhalen. “Als je het vergelijkt met de transfersommen die wereldwijd worden betaald, is 12 miljoen euro zeker niet te veel.” Hij typeert Marin als volgt: “Een echte Ajax-speler, technisch vaardig met inzicht, een goede pass en creativiteit. Ik snap de keuze van Ajax heel goed, want opbouwend en in aanvallend opzicht is hij echt een goede speler. Een jongen naar mijn hart, die ook nog eens scorend vermogen heeft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.