Voetbal4u.com

Eredivisie Kersverse Ajacied Razvan Marin doet direct dubbele onthulling

Ajax heeft met Razvan Marin de eerste versterking binnen voor het volgende seizoen. Veel spelers zullen gaan vertrekken uit Amsterdam dus het nodige verse bloed is hoognodig.

In de Roemeense media doet Marin (22) een onthulling over zijn nieuwe club. “Ik heb met de trainer gesproken over het systeem van Ajax. Het kan 4-3-3 worden, maar ook 4-2-3-1. Het hangt ook een beetje af van de selectie. Wat ik ervan begrijp, kunnen er nog twee of drie spelers vertrekken.”

Ajax Life schrijft; “Naast Frenkie staat ook Matthijs de Ligt op de nominatie om te vertrekken en Ajax kan ook zomaar een Hakim Ziyech kwijtraken, maar verder lijkt de club echt strijdvaardig: niemand wandelt in Amsterdam zomaar de deur uit. We wachten het maar even af.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.