Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag in gesprek met Bayern Munchen’

Er dreigt een leegloop bij Ajax. Vanwege het ongekende succes van de Amsterdammers is er volop interesse voor de spelers maar trainer Erik ten Hag is in trek. Zou zou Bayern Munchen voor hem in de markt zijn en zouden er zelfs al gesprekken gaande zijn.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT 40, EN SPEEL MET 120EURO BIJ UNIBET!!

80EURO WELKOMSTBONUS, ONTDEK HET HIER!! facebook

De naam van Ten Hag circuleert al geruime tijd in Zuid-Duitsland. Bayern München zou de Tukker willen inlijven als opvolger van Niko Kovac, die ondanks de mogelijke titelprolongatie niet onomstreden is. Naar verluidt moet de Kroaat deze zomer alweer plaatsmaken voor een nieuw gezicht.

Zowel Sport1 als Amazon maakt melding van concrete gesprekken tussen Bayern en Ten Hag. Dat wijst erop dat de Ajax-trainer zelf wel oren heeft naar een terugkeer in München, waar hij eerder de scepter zwaaide als trainer van het tweede elftal.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.