Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nicolas Tagliafico gaat Ajax niet zomaar verruilen voor iedere club’

De kans bestaat dat Ajax Nicolas Tagliafico volgend seizoen kan behouden. De Argentijnse vleugelback is namelijk niet van plan om Amsterdam zomaar te verruilen voor iedere andere club. CalcioMercato schrijft donderdag dat Tagliafico een serieuze optie is voor Internazionale. De Italiaanse topclub overweegt de Braziliaan Dalbert spoedig te verkopen en ziet in de Ajacied kandidaat nummer één. In Milaan heerst echter scepsis over diens haalbaarheid.

Inter acht de kans namelijk groot dat Tagliafico aast op een transfer naar een grotere club dan de Milanezen. Sterker nog: door het huidige Champions League-succes van Ajax zou de Argentijn bijzonder kieskeurig zijn. Zelfs een langer verblijf bij Ajax heeft de voorkeur boven een aantal grote clubs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.