Voetbal4u.com

‘Ajax neemt beslissing over definitief overnemen van Ryan Babel’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Ajax huurt Ryan Babel voor de rest van het seizoen van Galatasaray en tot op heden is de overgang nog geen succes. Volgens Turkse media zou Marc Overmars de technisch directeur van de Amsterdammers al een beslissing over hem hebben genomen.

Het medium Aksam schrijft vandaag dat dat er namelijk niet in zit. Oefenmeester Erik ten Hag is weliswaar blij met de aanwezigheid van Babel, maar Ajax zou niet van plan zijn om hem ook daadwerkelijk definitief in te lijven. Dat betekent dat de aanvaller aan het einde van het huidige voetbalseizoen weer naar Istanbul vertrekt.

De international van het Nederlands elftal krijgt in de regel behoorlijk veel kritiek. Onlangs sloeg hij terug: “Het moet duidelijk beter. Maar ik vind het wel komisch dat er bij mij de nadruk wordt gelegd op wat er fout gaat. Ik voel dat ik anders word beoordeeld dan anderen. Ik heb niet de kwaliteiten om te toveren in een team dat minder draait. Hoe ervaren je ook bent; ik blijf ook een mens. En een mens heeft gevoelens.”

Daarnaast gaf Babel aan dat hij niet de enige Ajacied was met een vormdip: “Ik doel ook niet op de jonge jongens. We hebben genoeg andere internationals waarmee het nu misschien even niet zo lekker loopt. Maar goed. Ik speel mindere wedstrijden ja. Maar de goede dingen van mij worden niet zo vaak belicht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *