Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax toont concrete interesse in speler van Sevilla’

In de zoektocht naar een vervanger voor Nicolas Tagliafico is Ajax uitgekomen in Spanje. De Amsterdammers zien namelijk in Pablo Perez een goed alternatief. Dit weet het Spaanse Estadio Deportivo te melden.

De linksback, die multifunctioneel te boek staat, zou vooral in Amsterdam hoog op het wensenlijstje staan en het lijkt nu dus ook écht serieus te worden. Er dreigt echter concurrentie te ontstaan dankzij RB Leipzig en Manchester City.

Beide concurrenten zien geen bezwaar in de transfersom, waardoor Ajax aan de bak moet. Daar komt nog bij dat Sevilla weigert om de negentienjarige linksback te laten gaan voordat het een ultieme poging heeft ondernomen om hem langer op de loonlijst te plaatsen.

Het management van Pérez heeft al gesprekken gevoerd met Sevilla omtrent verlenging. Ajax moet dus haast maken wil het de linksback aantrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.