Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars regelmatig in gesprek met Barcelona over Ajax-speler’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax praat nog regelmatig met FC Barcelona over doelman Andre Onana. Dit weet het medium Cadena SER te melden.

De Kameroener speelde vóór zijn Ajax-periode al voor de Catalanen. Zijn ontwikkeling in Amsterdam maakt veel indruk op FC Barcelona, dat een goede relatie heeft met de Eredivisie-topclub. Mogelijk resulteert dat komende zomer in een transfer van Onana.

Het is bekend dat Onana na dit seizoen graag de volgende stap wil maken in zijn carrière. Ajax heeft de betrouwbare doelman laten weten dat hij daar permissie voor krijgt, mits het bod voldoet aan de voorwaarden. Ook Premier League-clubs als Chelsea en Tottenham Hotspur zouden daarvoor in beeld zijn.

Het is niet bekend of het Catalaanse besluit volledig afhangt van Marc-André ter Stegen, die dubt over het verlengen van zijn doorlopende contract. Onana geeft de voorkeur aan voldoende speeltijd, maar liet ook al weten open te staan voor een hereniging in Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.