Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars krijgt flinke domper te verwerken over deze miskoop’

Naar verluidt heeft het Spaanse Deportivo Alaves besolten om Lisandro Magallan weer terug te gaan sturen naar Ajax. Dit weet het Spaanse medium AS te melden. Dit zou een flinke domper betekenen voor technisch directeur Marc Overmars.

Magallán werd begin 2019 door Ajax overgenomen van Boca Juniors, maar werd al snel als miskoop betiteld. Afgelopen zomer werd hij met optie tot koop uitgeleend aan de Spanjaarden. Alavés heeft echter besloten om deze optie niet te lichten en dus keert de Argentijnse verdediger terug naar Amsterdam.

Voor Alavés speelde Magallán elf competitiewedstrijden, waaronder drie opeenvolgende duels in februari als basisspeler. Dat blijkt niet voldoende om de technische leiding te overtuigen. Ajax-directeur Marc Overmars zal waarschijnlijk inzetten op verkoop naar een andere club, maar verlies dreigt wetende dat hij voor negen miljoen euro werd aangetrokken en er nauwelijks interesse zal zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.