Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ferdi Kadioglu staat voor rentree in de Eredivisie’

Volgens het Turkse medium Fanatik is AZ bezig met het terughalen van Ferdi Kadioglu naar de Eredivisie. Momenteel speelt hij voor Fenerbahce. Het is alleen wel de vraag of hij haalbaar is voor de Alkmaarders.

Het Derby County van coach Phillip Cocu bracht onlangs namelijk nog een bod van 5 miljoen euro uit voor de handtekening van de jonge voetballer, maar die aanbieding werd afgewezen. Fenerbahçe zou namelijk een vraagprijs van liefst 15 miljoen euro hebben geformuleerd. Het lijkt ondenkbaar dat technisch directeur Max Huiberts van AZ een dergelijk bedrag gaat betalen.

Wel is het natuurlijk zo dat de Alkmaarders over een hoop voetballers beschikken die populair zijn op de transfermarkt, zoals bijvoorbeeld Calvin Stengs, Myron Boadu, Oussama Idrissi, Owen Wijndal en Teun Koopmeiners. Met de komst van Kadioglu zou AZ inspelen op eventuele uitgaande transfers, maar nogmaals: 15 miljoen euro is een brug te ver.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.