Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV ziet kans op Patrick van Aanholt toenemen’

De Franse grootmacht Paris Saint-Germain zou dichtbij de komst zijn van Porto-speler Alex Telles. Dit zou goed nieuws betekenen voor PSV omdat ze dan afzien van de komst van Patrick van Aanholt.

De Braziliaanse vleugelverdediger heeft nog een contract tot medio 2021 in Portugal en is dat niet van plan te verlengen. Porto moet dus deze zomer al zaken doen om nog een aardig bedrag over te houden aan de transfer. Volgens GloboEsporte heeft PSG concrete interesse en de clubs zouden al in verregaande onderhandelingen zijn.

Het prijskaartje van de 27-jarige Telles bedroeg vorige zomer nog ongeveer veertig miljoen euro, inmiddels is dat een stuk lager geworden. Porto eist nu 25 miljoen en 5 miljoen aan bonussen. Ook Chelsea heeft interesse, maar lijkt achter het net te vissen.

De transfer zou betekenen dat de Fransen afhaken in de jacht op Van Aanholt. Het Eindhovens Dagblad bracht zondag nog het nieuws dat de linksback interesse genoot uit Parijs. De verdediger van Crystal Palace staat al een tijdje op de radar van PSV?Laat een reactie achter

Your email address will not be published.