Voetbal4u.com

Eredivisie “Marc Overmars heet niet voor niets Marc Netto”

Andre Onana heeft ingezet op een vertrek bij Ajax. Clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International laat weten dat ze willen meewerken maar dan moet er wel een flinke transfersom op tafel komen.

Dat kan echter een probleem veroorzaken, aangezien Europese topclubs door de coronacrisis niet het achterste van hun tong kunnen tonen. Ajax daarentegen lijkt niet ver onder de vraagprijs van veertig miljoen euro te willen zitten, wat voor andere clubs momenteel veel geld is.

“Bij Ajax zijn ze natuurlijk niet gek”, stelt Timmer. “Ze weten dat ze het gedroomde bedrag van veertig miljoen euro niet zullen krijgen, maar ze gaan er ook niet heel ver onder zitten. Marc Overmars heeft niet voor niets Marc Netto als bijnaam. Edwin van der Sar heeft al gezegd dat er geen final sale is bij Ajax, dus geen uitverkoop.”

De Kameroense doelman heeft al meerdere malen aangegeven deze zomer graag uit Amsterdam te vertrekken. Onana speelt sinds de zomer van 2016 bij Ajax en bereikte daar meerdere hoogtepunten. De finale van de Europa League en halve finale van de Champions League steken daar tussenuit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.