Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan meldt zich bij zaakwaarnemer voor David Neres’

De zaakwaarnemer van David Neres zou onlangs een belletje hebben gehad van AC Milan om te informeren over zijn status. Volgens de Italiaanse media heeft de belangenbehartiger van Neres de Rossoneri echter met een kluitje in het riet gestuurd.

De vleugelspits wil namelijk ook volgend seizoen nog in de Johan Cruijff ArenA spelen, aan de zijde van zijn landgenoten Antony (die voor maximaal 21,75 miljoen euro overkomen van São Paulo) en Giovanni (die een paar maanden geleden transfervrij overgenomen werd van Santos door de Amsterdammers).

Dat is best opvallend te noemen, want in de afgelopen jaren was Neres niet één, maar twee keer dicht bij een vertrek uit onze hoofdstad. Eerst was het Guangzhou Evergrande dat meer dan 40 miljoen euro voor hem wilde betalen, en in de vorige transferzomer kwam Manchester United naar verluidt op de proppen met een bod van maar liefst 60 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.