Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Joel Veltman gaat Ajax verruilen voor Olympique Marseille’

De kans is groot dat Joel Veltman deze zomer een transfer gaat maken. Het Franse Olynpique Marseille wil hem namelijk graag overnemen van Ajax. De interesse zou zeer concreet zijn.

De Franse club moet eerst spelers van de loonlijst werken om Veltman te kunnen halen, maar het is de verwachting dat dit geen probleem is. Marseille zou ook kunnen en willen voldoen aan het prijskaartje van de centrale verdediger. Naar verluidt heeft Ajax een bedrag van ongeveer acht miljoen euro gecommuniceerd met Veltman en consorten.

Ajax zou Veltman de stap naar het buitenland gunnen. De Oranje-international had de stap een jaar geleden al willen maken, maar destijds besloot de clubleiding daar een stokje voor te steken omwille van het vertrek van Matthijs de Ligt. Veltman verlengde zijn contract onder de voorwaarde dat hij deze zomer medewerking zou krijgen van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.