Voetbal4u.com

Eredivisie Dennis Bergkamp voelt ‘drang’ om terug te keren bij Arsenal

Dennis Bergkamp droomt momenteel hardop van een terugkeer bij zijn oude club Arsenal. Dit zegt hij in een gesprek met het medium FourFourTwo.

Bergkamp (51) speelde tot zijn voetbalpensioen in 2006 voor Arsenal en groeide uit tot een clublegende. Voor het Emirates Stadium staat zelfs een standbeeld van de Nederlander. Na zijn carrière was hij negen jaar werkzaam bij Ajax. In december 2017 werd de ‘cultuurbewaker’ op straat gezet.

“Als de tijd rijp is, zou ik graag terugkeren en een rol oppakken”, vertelt Bergkamp aan FourFourTwo. “Op dit moment zit ik goed in Nederland. Ik heb een jonge familie en ben al even geen coach meer. Maar ik moet toegeven dat ik de drang weer voel om terug te keren op het voetbalveld. Misschien is het nog iets te vroeg, maar je weet het nooit. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.”

De optelsom is snel gemaakt, maar Bergkamp ontkent dat er gesprekken lopen met Arsenal. “Op dit moment is er geen enkel contact, maar laten we kijken wat er gebeurt. Arsenal zou natuurlijk ideaal zijn: ik heb een heel goed gevoel bij de club.”

“Ik ben heel erg geïnteresseerd in het werk van Arteta bij Arsenal, omdat hij de filosofie echt lijkt te willen veranderen”, zegt hij. “Het ziet er goed uit in de wedstrijden die ik dit jaar heb gezien. Maar mijn toekomst, wie weet. In het voetbal is geen enkele dag hetzelfde.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.