Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gooit de handdoek en gaat aanvaller na drie jaar verkopen’

Ajax wil deze zomer vleugelaanvaller Dennis Johnsen gaan verkopen. Drie jaar geleden kwam hij met veel verwachtingen binnen maar kon de belofte nooit inlossen.

“We zijn op zoek naar een vervolgstap in zijn carrière en onderzoeken wat de juiste keuze is”, vertelt zaakwaarnemer Ouanis Akachar aan Ajax Showtime. “Er zijn wat opties in het binnen- en buitenland, maar het is aan ons, aan Dennis en zijn familie om te beslissen wat de beste optie is. Ajax is bereid om mee te werken.”

Voor Ajax is een nieuwe uitleenperiode eigenlijk niet aan de orde. Na verhuur aan sc Heerenveen en PEC Zwolle wil de club hem graag verkopen. “Wij willen dat hij zich gaat focussen op één club. Wij zijn ervan overtuigd dat hij voor de juiste club moet kiezen om vervolgens nog grote stappen te maken in zijn carrière, want Dennis is een speler met grote potentie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.