Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Owijn Wijndal slaat Ajax over en maakt directe overstap naar Chelsea’

Owen Wijndal mag zich in de belangstelling heugen van Chelsea. Dit weet het Engelse medium The Sun te melden.

De Londense club is druk actief op de transfermarkt na twee opeenvolgende periodes zonder grote aankopen. Na spelers als Hakim Ziyech, Timo Werner en mogelijk Kai Havertz lijkt de invulling van de verdediging de volgende opdracht. De naam van Ajacied Nicolás Tagliafico is genoemd, maar mogelijk krijgt zijn potentiële opvolger de voorkeur.

Het medium roemt het ‘enorme potentieel’ van de AZ’er. Het medium vervolgt: “Ajax en Paris Saint-Germain zijn gelinkt aan de speler waarvan velen denken dat hij een van de beste spelers gaat worden de komende jaren. Op zijn leeftijd heeft hij nagenoeg alles.”

“Wijndal is extreem snel, is comfortabel aan de bal en duikt vaak op het middenveld op. Met zijn overlappende speelwijze heeft hij dit seizoen het indrukwekkende aantal van acht assists bereikt”, aldus The Sun. “Wijndal heeft alle kwaliteiten om een echt geweldige speler te worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.