Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid meldt zich bij Ajax voor David Neres’

Real Madrid wordt al een hele tijd gelinkt aan Donny van de Beek maar nu is ook bekend geworden dat David Neres zich in de belangstelling mag heugen van De Koninklijke. Dit weet het Spaanse medium Don Balon te melden.

Ze schrijven dat Gareth Bale richting de uitgang gaat in het Bernabéu. De Welshman is een van de grootverdieners in de selectie, maar is op eigen advies buiten de wedstrijdselectie gehouden voor de Champions League-return tegen Manchester City. Daarmee is wéér een bom geplaatst onder continuering van de samenwerking.

Mocht het Real lukken om Bale van de loonlijst te werken, dan is Neres een van de mogelijke opvolgers. De de Braziliaan zou voor circa veertig miljoen euro naar Real Madrid kunnen verhuizen. Door blessureleed heeft hij weliswaar een rotseizoen achter de rug bij Ajax, maar voorzitter Florentino Pérez zou gecharmeerd zijn van diens kwaliteiten.

Neres liet onlangs nog doorschemeren bij Ajax te willen blijven. Deze zomer had de Braziliaan mogen vertrekken, ware het niet dat blessureleed en de kersverse geboorte van zijn eerste kind die transferwens voorlopig te verstommen. Echter, een belletje uit Madrid kan zomaar alles weer veranderen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.