Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik moest Robin van Persie dekken terwijl ik een kater had’

Sparta-verdediger Bart Vriends neem zijn beroep als voetballer serieus. Hij drinkt dan ook zelden alcohol maar één keer vloog hij toch uit de bocht.

Voorafgaand aan de stadsderby tegen Feyenoord (eind april 2018) ging Vriends de fout in, omdat hij ervan overtuigd was dat hij niet opgesteld zou worden. Dit gebeurde helaas wel en dus stond Vriends niet geheel okselfris tegenover Robin van Persie.. “Ik was net terug van een blessure en verwachtte niet dat ik zou gaan spelen.

Koningsdag brak aan en samen met wat vrienden stond ik daags voor de wedstrijd op een festival. Die dag dronk ik een biertje. Nog een. En nog een…” Tot zijn grote schrik stond Vriends echter ‘gewoon’ in de basisopstelling en maakte hij de negentig minuten vol: “Als mandekker van Robin van Persie. Was ik er toch mooi ingestonken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.