Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax opent gesprekken met FC Utrecht over Sean Klaiber’

Volgens het Algemeen Dagblad zijn de gesprekken tussen Ajax en FC Utrecht over een transfer van Sean Klaiber inmiddels geopend. Hij moet Amsterdam de opvolger gaan worden van Sergino Dest die naar FC Barcelona zal vertrekken.

Het medium laat in het midden hoeveel FC Utrecht vraagt en hoeveel Ajax bereid is om op tafel te leggen: het verschil tussen vraag en aanbod is echter ‘behoorlijk’. Klaiber – in het bezit van een tot 2022 doorlopend contract – heeft bovendien nog een ijzer in het vuur: ook Serie A-club Parma heeft zijn oog op de vleugelverdediger laten vallen.

Ajax was ook lange tijd op zoek naar een linksback, maar het is nog maar de vraag of die er nog gaat komen. Ajax hield rekening met een transfer van Nicolás Tagliafico, maar de Argentijn is nog altijd niet vertrokken: de Amsterdammers willen zelfs zijn contract verlengen. Owen Wijndal van AZ was een kandidaat-opvolger: hij bleek echter te duur om als tweede keus achter Tagliafico te fungeren. Lisandro Martínez is voorlopig de back-up van zijn landgenoot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.