Voetbal4u.com

‘Brenner heeft volgende club gekozen, en dat is niet Ajax’

Ajax wil zich graag gaan versterken met de 20-jarige spits Brenner maar het lijkt erop dat dit gaat niet lukken. Volgens het Spaanse Fichajes heeft AC Milan de beste papieren om Brenner in te lijven.

De Braziliaanse spits van São Paulo zou zich al voorbereiden op een Europees avontuur en Milaan lijkt op dit moment zijn beoogde bestemming. In de schaduw van Zlatan Ibrahimovic zou Brenner rustig de tijd krijgen.

Naast Ajax en Milan worden ook Juventus, SS Lazio, Arsenal Paris Saint-Germain onder meer genoemd. Maar op dit moment lijkt de Italiaanse koploper dus de uitgesproken winnaar. De twintiger scoort dit kalenderjaar aan de lopende band bij São Paulo, waar de Amsterdammers eerder shopten voor Antony en David Neres.

De Telegraaf onthulde onlangs dat Brenner voor twaalf miljoen euro plus bonussen zou zijn aangeboden. Dat bericht werd echter al snel tegengesproken. Naar verluidt gaat het om minstens twintig tot dertig miljoen euro.

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *