Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars in de zomer naar FC Barcelona’

Het ziet ernaar uit dat Ajax deze zomer haar technisch directeur Marc Overmars gaat verliezen aan FC Barcelona. De Telegraaf linkte de Ajax-directeur weken geleden al aan Barcelona. De presidentsverkiezing zou Overmars een terugkeer naar Camp Nou moeten bezorgen, maar dan moet de juiste kandidaat wel winnen. Geruchten in Spanje tonen aan dat die kans levensgroot is.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Gerard Romero kiest Joan Laporta, die al eerder de voorzittershamer hanteerde, waarschijnlijk voor Overmars als nieuwe technisch directeur. En juist Laporta is volgens onderzoek van Más Que Pelotas de grote favoriet om de verkiezing op 24 januari naar zich toe te trekken.

In het desbetreffende onderzoek gaat 61,5 procent van de stemmen naar Laporta. Víctor Font, die plannen heeft met Xavi Hernández en Jordi Cruijff, is de nummer twee met 21 procent.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.