Voetbal4u.com

‘Daley Blind hoopt op lagere straf voor Andre Onana’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Daley Blind schrok van het nieuws over doelman Andre Onana. Hij is namelijk voor een jaar geschorst vanwege een positieve dopingtest.

“Het kwam ook voor ons uit het niets”, zegt Blind tegen de NOS. Hij hoopt dat de straf nog lager zal uitpakken. “Natuurlijk is het in het begin lastig. Voor de club en voor hem zelf natuurlijk. Ik hoop dat de schade uiteindelijk misschien nog lager uitvalt.”

Wat bij Blind en zijn ploeggenoten ook rauw op het dak viel, was het ontbreken van Haller in de Europa League. “Dat is een aderlating voor ons”, vindt Blind. “We moeten maar zeggen dat het kan gebeuren. We moeten ons als selectie zijnde niet teveel mee bezig zijn. We moeten de rug rechten en het gewoon laten zien op het veld”, stelt de verdediger. Ajax speelt volgende week de eerste wedstrijd tegen Lille.

Voor het zover is, speelt Ajax woensdag de kraker tegen PSV in de KNVB Beker. Onlangs speelden die teams met 2-2 gelijk in de Johan Cruijff ArenA. Ajax poetste in die wedstrijd een 0-2 achterstand weg. “Ik denk dat wij na dat eerste half uur de wedstrijd gedomineerd hadden. Met dat gevoel willen we de wedstrijd weer ingaan. We zullen gewoon heel veel strijd moeten leveren. Dit blijven gewoon wel altijd wedstrijden op zich. Het is ook nog bekervoetbal. Dat geeft ook weer een andere dimensie eraan. Maar laat duidelijk zijn dat wij gewoon op ons best moeten zijn willen we winnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *