Voetbal4u.com

Vrienden van Ajax-beul maken klapper met online weddenschap

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Een klapper voor de huisgenoten van Hercules-spits Tim Pieters. De spits wist gisteren met zijn club te winnen tegen Ajax en maakte twee doelpunten. En laten die huisgenoten nu net deze weddenschap op hem hebben afgesloten.

Daarmee winnen ze in totaal een bedrag van maar liefst 11.265 euro. De inzet van de weddenschap was vijftien euro, terwijl er op een goal van Pieters en overwinning van Hercules een quotering stond van 751. Daardoor is Pieters niet de enige die flink kon juichen door zijn goals.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *