Voetbal4u.com

Lof voor Eriksen van Ajax: ‘Daar heeft hij een neusje voor’

Ajax-trainer John van ‘t Schip had na de wedstrijd tegen RKC lovende woorden over voor de IJslandse middenvelder Kristian Hlynsson. Hij maakte een doelpunt in het met 4-1 gewonnen duel tegen de Waalwijkers.

Hij had tegen de Waalwijkers een vrije rol op het middenveld. De oefenmeester van de Amsterdammers vindt Hlynsson een heerlijke speler en merkt op dat hij de ruimtes ziet waar hij moet komen: “Niet alleen diepgaand, maar ook in de bal om iemand te helpen die eventueel in de problemen komt.”

Ook ziet Van ‘t Schip dat de middenvelder het ook goed doet als hij moet aanvallen: “Naar voren toe is hij altijd in de buurt van de goal, daar heeft hij een neusje voor.” De 19-jarige IJslander speelde dit seizoen al bijna 20 wedstrijden in de hoofdmacht van de Amsterdammers en wist tegen RKC Waalwijk ook te scoren. Hij staat nu op vijf goals en twee assists.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *