Voetbal4u.com

Ajax-revelatie zet hoog in: ‘Derde plaats is ons doel dit seizoen’

Vanavond om 20.00 uur staat de kraker tussen Ajax en PSV op de agenda in de strijd om de Nederlandse Eredivisie. Middenvelder Kristian Hlynsson ziet deze confrontatie met vertrouwen tegemoet.

Hij wijst naar de wedstrijd in Eindhoven, toen Ajax in de eerste helft nog mee kon met de koploper. “Als we nu de hele wedstrijd hetzelfde kunnen leveren als voor rust, dan kunnen we het PSV moeilijk maken”, denkt de IJslander in gesprek met de Telegraaf. “We zitten in een goede reeks en hebben vertrouwen. We hebben de steun van de fans nodig en hopelijk kunnen we dan de eerste ploeg in de competitie zijn die PSV verslaat. Het geloof is er.”

Eén verschil met de eerste wedstrijd is dat Ajax nu beschikking heeft over Jordan Henderson. Hlynsson merkte meteen dat de middenvelder zijn rol pakt. “Hij moedigt ons op een heel positieve manier aan, waardoor we nog eerder en beter pressen”, legt de aanvallende middenvelder uit. “Ik weet zeker dat Jordan heel belangrijk gaat worden. De derde plaats, een voorronde Champions League-plek, is het doel voor dit seizoen. En we willen ver komen in de Conference League.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *