Voetbal4u.com

Transferbaas: ‘Pepijn Lijnders hoog op de lijst bij Ajax’

Pepijn Lijnders is een serieuze kandidaat om deze zomer de nieuwe hoofdtrainer te worden van Ajax. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Hij is momenteel nog tweede man bij Liverpool achter Jurgen Klopp.

De naam van Lijnders wordt al langer in verband gebracht met Ajax. De Nederlander zou volgens Romano op ‘de shortlist’ van de Amsterdammers staan. Hij wordt op dit moment met wat andere namen overwogen en Lijnders wacht nog altijd op een definitieve beslissing rond zijn toekomst. Zeker is wel dat hij aan het eind van dit seizoen Liverpool verlaat en dus sowieso beschikbaar is.

Lijnders is al sinds 2015 de assistent van Klopp bij de Engelse topclub. Wel met een kleine tussenpauze, want in 2018 wilde de Nederlander op eigen benen staan en werd hij hoofdtrainer van NEC. Op 2 januari kondigde de club zijn komst aan, maar op 17 mei werd Lijnders alweer ontslagen. Een mogelijke job als trainer van Ajax zou na NEC pas zijn tweede uitdaging zijn als hoofdtrainer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *