Voetbal4u.com

Uitstekende update voor Feyenoord vanuit de ziekenboeg

Goed nieuws voor Feyenoord. Maar liefst drie ‘geblesseerde’ spelers zijn teruggekeerd op het trainingsveld van de Rotterdammers. Het gaat om Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh en Antoni Milambo. Dit heeft de club laten weten via het medium X.

Stengs liep tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Groningen een blessure op. Er werd gevreesd voor een langdurige blessure, maar inmiddels is de linkspoot dus weer terug op het trainingsveld. Jahanbakhsh kwam sinds het uitduel tegen AS Roma niet meer in actie, Milambo raakte kort voor het duel met SC Heerenveen geblesseerd.

Nog niet duidelijk is of het trio aankomend weekend ook aan kan sluiten in de wedstrijdselectie voor het duel met FC Utrecht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *