Voetbal4u.com

‘Ik heb Spurs aangeraden om voor Arne Slot te kiezen’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Arne Slot was deze zomer dichtbij een vertrek naar Tottenham Hotspur. De oefenmeester besliste uiteindelijk Feyenoord trouw te blijven, maar of hij dit komende zomer ook doet is nog maar de vraag.

Er zal namelijk weer de nodige interesse voor hem zijn. Bij Rondo blikt Slot nog één keer terug op de situatie met Tottenham. “Er zijn zo verschrikkelijk veel onwaarheden verteld rond mijn overgang naar Spurs dat ik geen enkele behoefte voel om daar nog een keer op terug te komen. Ik suggereer daarmee niet dat wat Rafael nu zegt niet waar is, maar ik ben hartstikke gelukkig bij Feyenoord en Spurs heeft een heel goede trainer aangetrokken.”

Daarmee doelt hij op de woorden die Rafael van der Vaart, voormalig Spurs-speler, daarvoor uitsprak. “Ze waren allebei in beeld, Postecoglou en Slot. Ze vroegen mij wie ze moesten nemen, toen zei ik natuurlijk Arne, want dan was ik van Feyenoord af”, lacht de oud-international. “Het leek eerst 50/50, maar ik kreeg daarna de indruk dat het toch meer de kant van hem (Postecoglou, red.) opging. Ik weet het niet honderd procent zeker, uiteindelijk weet jij dat beter, je was er zelf bij.”

Ook zegt Slot wellicht weer de afweging te maken om bij Feyenoord te blijven. “Zoals elke speler en trainer, weeg je dingen af als er interesse is. Wat er bij Feyenoord mogelijk is, en wat er bij een eventueel geïnteresseerde club mogelijk is. Dan maak je een afweging, en een jaar geleden maakte ik de afweging om bij Feyenoord te blijven. Misschien maak ik die afweging deze zomer wel weer, maar het kan ook zijn van niet. Maar een club zou nog wel langs Feyenoord moeten, want ik heb gewoon een doorlopend contract.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *