Voetbal4u.com

Arne Slot reageert: ‘Ik wil naar Liverpool’ (VIDEO)

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arne Slot heeft voor het eerst gereageerd op de interesse die Liverpool in hem heeft. De oefenmeester van Feyenoord zegt graag naar die club te willen vertrekken, en stelt tevens er alle vertrouwen in te hebben dat de deal zal rondkomen.

Het is inmiddels bekend dat Liverpool concreet in de markt is voor Slot. De coach van Feyenoord moet Jürgen Klopp gaan opvolgen bij The Reds. Daardoor zijn veel Engelse media afgereisd naar Nederland. Zo werden de spelersbus van Feyenoord en Slot donderdag gevolgd door Sky Sports. “Ze hebben inderdaad onze bus gevolgd, maar meer was het ook niet. Dat hoort er klaarblijkelijk bij”, blijft Slot bij ESPN nuchter.

Vervolgens reageert de coach voor het eerst inhoudelijk op zijn mogelijke overstap naar Liverpool. “Het enige wat ik erover kan zeggen is dat de clubs in onderhandeling zijn. Dan zit je in de wachtkamer en ben je in afwachting van wat eruit gaat komen.”

“Het is geen geheim, of misschien wel, maar het lijkt me duidelijk dat ik graag naar Liverpool wil”, is Slot eerlijk. “Nu wacht ik af of de clubs tot een akkoord komen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in, eerlijk gezegd. Je moet de clubs hun werk laten doen, daar moet je als hoofdpersoon respect voor hebben. Het zal de komende dagen ongetwijfeld duidelijk worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *