Voetbal4u.com

‘Hij is deze zomer het topdoelwit voor PSV’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV wil deze zomer uitpakken met de komst van Jeremiah St. Juste. De mandekker maakt momenteel furore bij de Protugese topclub Sporting Portugal. Mocht het de Eindhovenaren lukken dan mogen we spreken van een grote transferslag.

Naar verwachting staat PSV in de aankomende zomer wat sterker in zijn ‘transferschoenen’ dan normaal het geval is. “Hoewel PSV na het binnenhalen van de landstitel allereerst de pijlen gericht heeft op een evenaring van de beste seizoensscore ooit in de Eredivisie, zijn de Eindhovenaren op de achtergrond al druk bezig met de selectie voor 2024/25. Na een uiterst geslaagde transferzomer in 2023 heeft PSV nu de kans om door te pakken. De ondergrens in de selectie ligt immers hoog, en Champions League-deelname zorgt ervoor dat luxere opties minder snel hun neus zullen ophalen voor een verblijf bij een Eredivisie-ploeg.”

VI vindt St. Juste een logisch doelwit: “Hij spreekt de taal, nadert zijn piekleeftijd en heeft in de Bundesliga en Portugese titelrace op een serieus niveau moeten presteren in de voorbije vijf seizoenen.” Daarnaast wordt Armel Bella-Kotchap teruggestuurd naar Southampton en ontbeert de jonge Shurandy Sambo het gewenste niveau. En ook is het onduidelijk wat er precies gaat gebeuren met André Ramalho.

Volgens het blad is St. Juste op het gebied van atletisch vermogen van de buitencategorie: hij is gewoonweg razendsnel. Daarnaast is hij solide aan de bal én kan hij eenzelfde soort rol vervullen als Jordan Teze. Een match made in heaven dus?Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *