Voetbal4u.com

‘120 miljoen euro voor speler van PSV’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

PSV pakte afgelopen week uit met de definitieve komst van Malik Tillman. Hij werd voor twaalf miljoen euro overgenomen van Bayern Munchen. In de ogen van Kenneth Perez en Karim el Ahmadi zal hij in de toekomst alleen maar meer waard worden.

El Ahmadi juicht de beslissing van PSV toe bij ESPN: “Vooral in het tweede gedeelte van het seizoen vond ik hem echt geweldig, in alles eigenlijk. Zelfs in het meeverdedigen, waar die heel goed in geworden is. Dat komt mede door Bosz, die er bovenop zit bij de aanvallers. Zeker in het tweede gedeelte van het seizoen vond ik hem geweldig.”

Perez vindt Tillman zo nu en dan wel wat te flegmatiek… “Hij heeft een beetje wat Kasper Dolberg ook heeft. Peter Bosz heeft met Kasper Dolberg gewerkt (bij Ajax in het seizoen 2016/17, red.). Dolberg was heel erg goed onder Bosz. Ik hoop dat ze Tillman bij PSV een beetje wakker kunnen schudden, want voetballen kan hij misschien wel als de beste bij PSV.”

El Ahmadi is het daar roerend mee eens: “Ik vind hem misschien wel de beste speler bij PSV. Maar het zegt ook wel genoeg dat hij niet vanaf het begin basisspeler was: hij moet er veel meer uit gaan halen.”

”Perez heeft het laatste woord: “Arne Slot zegt bij Feyenoord altijd dat zijn spelers eerst moeten leren om hard te werken en druk te zetten. Als Tillman dat ook nog leert, dan hebben ze echt een goede zet gedaan. Die twaalf miljoen wordt dan – even kijk: hoe kan ik opvallen? – honderdtwintig miljoen.”

Overigens kan Bayern München zijn voormalige speler over twee jaar voor een vast bedrag oppikken. Dat vaste bedrag bedraagt 35 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *