Voetbal4u.com

‘Arne Slot waarschuwt Feyenoord voor totale leegloop’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Veel spelers van Feyenoord staan door hun goede spel in de belangstelling van verschillende grote clubs. Toch is trainer Arne Slot niet bang voor een zomerse leegloop. Hij denkt dat de club op dezelfde voet door kan gaan, maar geeft wel een waarschuwing af.

Feyenoord trad zondag tegen NEC niet met zijn beste elf aan, maar het veldspel leed er niet direct onder. Het Algemeen Dagblad kon daarin de hand van Slot aflezen, want de ‘reservespelers’ die mochten beginnen hebben volgens de krant nog niet het niveau van de vaste basisspelers.

“Of dat hoopvol is voor de toekomst? Nou, het is vooral voor ons als staf mooi”, vertelt Slot, geciteerd door het Algemeen Dagblad. “Onze overtuiging was en is om het hele elftal beter te maken. En deze jongens hebben allemaal tijd en aandacht gekregen om beter te kunnen worden.”

Volgens Slot hoeft Feyenoord zich dan ook niet direct zorgen te maken. “Toen ik bij AZ vertrok, heb je daar ook het eerste halve seizoen nog hetzelfde voetbal gezien als daarvoor. Maar of dat hoopvol is? Feyenoord moet volgens mij vooral zorgen dat er zo weinig mogelijk spelers weggaan. Dan kunnen veel spelers dit de komende zes maanden nog wel met hun ogen dicht uitvoeren.”

Dat PSV dit seizoen boven Feyenoord uitstak, heeft volgens de oefenmeester ook met aankoopbeleid te maken. PSV haalde volgens Slot ‘vier, vijf spelers voor de basiself’, terwijl Calvin Stengs dat de enige was bij Feyenoord. “Je zag vandaag (zondag, red.) dat wij een andere keuze hebben gemaakt dan PSV. We hebben met name spelers aangetrokken voor de posities twaalf tot en met twintig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *