Voetbal4u.com

‘Bij Feyenoord loopt er momenteel een enorme cashcow’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

David Hancko maakte afgelopen week indruk voor Slowakije op het EK in de wedstrijd tegen Belgie. Hij speelde uitstekend en dit viel ook sportjournalist Valentijn Driessen op.

“Hij speelde echt geweldig. Hij heeft natuurlijk alleen maar lopen verdedigen en dat deed hij goed, maar waar hij kon, liep hij ook naar voren. Dat deed hij ook bij Feyenoord als linksback”, merkt de journalist op in de podcast van De Telegraaf. “Hij is centrale verdediger, maar je gaat echt denken dat hij als linksback nog beter is dan als centrale verdediger.”

Driessen vervolgt: “Als hij zo blijft spelen als tegen België, staan de clubs voor hem in de rij”, verwacht hij. “Hij moet wel aardig wat kosten, omdat hij natuurlijk een doorlopend contract heeft. Dat is wel een cashcow voor Feyenoord, neem ik aan.” Hancko ligt nog tot medio 2028 vast in Rotterdam.

De chef voetbal van De Telegraaf zag wel nog iets opvallends. “Hij kon bijna niet meer op zijn benen staan. Bij Feyenoord bleef hij maar gaan en merkte je ook in de negentigste minuut niets. Maar de intensiteit van een wedstrijd op een EK is blijkbaar toch hoger, waardoor je als speler toch een keer door je hoeven gaat”, sluit Driessen af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *