Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ilkay Gündogan praat over een transfer naar Ajax’

Onlangs kwam er een apart transfergeruchtje de wereld in wat betreft Ilkay Gündogan. Manchester City zou hem willen inzetten om Frenkie de Jong naar de club te kunnen halen.

Het betrof natuurlijk een wel heel erg apart transfergeruchtje, maar volgens Manchester Evening News heeft de international van Die Mannschaft er achter de schermen wel op gereageerd. Hij zou de directeurs in het Etihad Stadium medegedeeld hebben dat hij niet naar Amsterdam wenst te vertrekken. Sterker nog, Gündogan aast op een contractverlenging bij de regerend landskampioen van de Premier League.

De Jong wordt begeerd door een groot aantal Europese topclubs, die allemaal een zo aantrekkelijk mogelijke deal proberen samen te stellen voor directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax. Manchester City is zeker geïnteresseerd en wil volgens de laatste berichten een bedrag van ongeveer 70 tot 90 miljoen euro betalen voor de kersverse international van het Nederlands elftal. Gündogan komt sowieso niet naar ons land, maar dat werd natuurlijk ook niet verwacht.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.