Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en PSV moeten flink betalen bij overnemen van deze speler’

Het is geen geheim dat zowel Ajax als PSV interesse hebben in Groningen-middenvelder Ritsu Doan. Hij zal wel flinke duit gaan kosten. Geschat wordt dat hij minimaal  miljoen euro moet gaan opbrengen voor de Noorderlingen.

Doan heeft zijn debuut voor het nationale team van Japan inmiddels gemaakt tegen Venezuela (1-1 gelijkspel) en vertegenwoordigt een grote commerciële waarde. Desondanks is 10 miljoen euro natuurlijk veel geld voor een Eredivisie-transfer. Het is ook helemaal niet vanzelfsprekend dat de voetballer in de Nederlandse competitie blijft spelen, want ook het Duitse Borussia Dortmund, het Spaanse Atlético Madrid en zelfs het Engelse Manchester City houden hem goed in de gaten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.