Voetbal4u.com

‘Ajax wil deze ervaren speler van Barcelona helemaal niet hebben’

FC Barcelona hoopt Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong na dit seizoen over te nemen van Ajax. Het is alleen de vraag of ze de transfersommen voor deze beide goudhaantjes willen en kunnen betalen. De verwachting is dat ze inventief zullen moeten zijn.

De regerend landskampioen van LaLiga probeert allerlei constructies te bedenken, maar die worden klaarblijkelijk steeds maar weer afgeschoten door directeur spelerszaken Marc Overmars van de Amsterdammers. De Catalanen hebben volgens de Spaanse roddelmedia een van hun eigen voetballers bij de Eredivisie-topclub aangeboden als ruilmiddel, maar Ajax hapte naar verluidt niet toe.

Het gaat om Thomas Vermaelen die in een uitzichtloze situatie zit in het Camp Nou-stadion en in het verleden al in de Johan Cruijff ArenA speelde. De Belgische international is echter 33 jaar oud en om de haverklap geblesseerd, waardoor de Amsterdammers hem dus niet willen hebben. Is Barcelona van zins om spijkers met koppen te slaan wat betreft De Ligt en De Jong, dan zal de grootmacht het volle pond moeten betalen, anders wordt de werkgever van Lionel Messi en Luis Suárez afgewimpeld.

 



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *