Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax, PSV en Feyenoord wilden 15 miljoen betalen om Eredivisie te hervormen’

Ajax, PSV en Feyenoord wilden eenmalig vijftien miljoen euro betalen om de Eredivisie te veranderen. Dit weet de NOS te melden.

Het medium schrijft: “De drie grootste topclubs waren bereid dat geld af te staan als er twee dingen zouden veranderen: de Eredivisie zou terug moeten naar zestien clubs en er zou een verbod moeten komen op kunstgras. Het voorstel is niet in stemming gekomen omdat er geen meerderheid voor was.”

“De vijftien miljoen zou komen van een herverdeling van de gelden die de clubs krijgen uit het tv-contract met Fox Sports en van inkomsten uit Europees voetbal. Ajax-directeur Edwin van der Sar, de vertegenwoordiger van de topclubs bij de besprekingen, bevestigt het bedrag maar wil er verder niet op ingaan”, klinkt het.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.