Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Deze club wil maar liefst drie sterkhouders kopen van Ajax’

Één club in Europa is nogal ambitieus. Het Italiaanse AS Roma wil namelijk uitpakken met de komst van drie sterkhouders van het talentvolle Ajax.

Het doorgaans toch redelijk betrouwbare La Gazzetta dello Sport meldt dat AS Roma het meest geïnteresseerd is in Donny van de Beek. De middenvelder gaf enkele maanden geleden nog aan open te staan voor een vertrek omdat hij op de bank zat in Amsterdam, maar is inmiddels weer basisspeler en zit goed in zijn vel. AS Roma ziet de Oranje-international als iemand die voor vele jaren een leidende rol op het middenveld kan vervullen.

Daar blijft het niet bij, want ook de verrichtingen van Hakim Ziyech en David Neres worden nadrukkelijk in de gaten gehouden. AS Roma dacht Ziyech afgelopen zomer al binnen te hebben, maar haakte uit het niets af tijdens de onderhandelingen met Ajax. De multi-inzetbare Neres wordt eveneens wekelijks in de gaten gehouden door scouts van de Italianen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.