Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid op de tribune tijdens Duitsland – Nederland voor beoogd opvolger van Modric’

Scouts van Real Madrid zaten gisteren op de tribunes tijdens Duitsland – Nederland om te kijken naar een potentiele opvolger van Luka Modric. Het gaat om Frenkie de Jong. Dit weet de Spaanse sportkrant AS te melden.

De middenvelder van Ajax had een basisplaats bij Oranje en speelde een weergaloos sterke interland. Real Madrid zal dan ook absoluut een positief scoutingsrapport ontvangen hebben over de spelmaker, wiens marktwaarde wordt geschat op een bedrag tussen de 60 en 80 miljoen euro.

Real Madrid wil na dit seizoen een opvolger binnenhalen voor de 33-jarige Luka Modric. De Jong staat inmiddels met stip op één op die lijst. Het is echter duidelijk dat de Madrilenen eerst met heel veel concurrentie af zullen moeten rekenen op een transfer te bewerkstelligen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.