Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax verwacht miljoenenaanwinst snel in Amsterdam’

Ajax hoopt in de winterstop een verdediger te verwelkomen. Het gaat om de Argentijnse verdediger Lisandro Magallan. De centrumverdediger moet echter nog wel zijn handtekening zetten onder een contract in de Johan Cruijff ArenA, waardoor we een slag om de arm moeten houden. In de afgelopen zomer was Ajax namelijk ook al heel erg lang bezig met de Argentijn, waarna er toch maar gekozen werd voor de komst van Daley Blind voor een recordbedrag.

Magallán moet eigenlijk nog maar één prominente wedstrijd spelen met Boca: de return van de finale van de Copa Libertadores tegen River Plate. De Superclásico werd een paar keer uitgesteld na supportersrellen en allerlei aangeslagen spelers door traangas en glasscherven. Er is veel onduidelijkheid rond de topper, maar het lijkt erop dat hij snel plaats gaat vinden in het Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.