Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona-baas Lionel Messi laat mening horen over Frenkie de Jong’

Bij FC Barcelona is Lionel Messi de grote man. Hij wordt betrokken bij vrijwel elke grote beslissing binnen de club. Ook over nieuwe aanwinsten vragen ze vaak om zijn advies.

Volgens het medium Don Balón wordt hij dan ook betrokken bij de transferbeslommeringen rond Frenkie de Jong van Ajax. Het is algemeen bekend dat Barça de Ajacied maar al te graag naar LaLiga wil halen, maar naar verluidt weet Messi niet zeker of De Jong wel gaat slagen in de absolute top. De aanvaller zou ook wel onder de indruk geraakt zijn van de kwaliteiten van Adrien Rabiot van Paris Saint-Germain, die in ieder geval ervaring heeft op het allerhoogste niveau.

Dat betekent overigens niet dat Messi De Jong slecht vindt, want hij dicht hem uitzonderlijke kwaliteiten toe, maar Rabiot zou gewoonweg de meest veilige optie zijn. Overigens staat de naam van Matthijs de Ligt het allerhoogst op het verlanglijstje van Barça. De verdediging van de Catalanen staat de laatste tijd een beetje te schutteren en dat moet verholpen worden.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.