Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt leggen nieuwe transferwens neer bij Ajax’

Al geruime tijd zitten er veel clubs aan achter de handtekeningen van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Het is niet dat ze zomaar hun krabbel gaan zetten bij iedere club die komt. Ze hebben zelf ook wensen.

Volgens de Catalaanse omroep TV3 heeft het tweetal onlangs contact opgenomen met directeur spelerszaken Marc Overmars. De Ajacieden zouden aan de technische man verteld hebben dat ze het liefste samen verkocht willen worden aan een topclub. Dat bemoeilijkt de verschillende transfergesprekken natuurlijk wel, omdat de twee voetballers gezamenlijk een ongelooflijk bedrag moeten kosten. Er wordt gedacht aan een geldsom van ongeveer 140 miljoen euro… of zelfs meer.

Overigens zijn er best verschillende clubs die zowel De Jong als De Ligt aan willen trekken. FC Barcelona bijvoorbeeld, maar ook Manchester City, Bayern Múnchen en Paris Saint-Germain. Mogelijk wordt er in de aankomende winterstop al veel meer duidelijk.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.