Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Wesley Sneijder bijna akkoord met allerlaatste transfer’

Het ziet ernaar uit dat Wesley Sneijder nog één keer een kunstje gaat uithalen. De middenvelder lijkt in 2019 Al-Gharafa te gaan verruilen voor de Major League Soccer.

De Turkse grootmacht Galatasaray zou de oud-international willen verleiden tot een terugkeer. “Ik zou graag terug willen naar Galatasaray, maar dat gaat niet gebeuren”, zo citeren Turkse media diens reactie. “Volgend seizoen zal ik worden getransfereerd naar de Verenigde Staten. Er zijn al Amerikaanse aanbiedingen binnengekomen. Na mijn carrière wil ik mijn trainersdiploma halen binnen de Ajax-academie.”

Al sinds zijn omstreden vertrek uit Istanbul proberen Galatasaray-fans de voormalig publiekslieveling te verleiden tot een hereniging. De clubleiding overweegt dit, maar Sneijder lijkt dus te kiezen voor een slotstuk in de Amerikaanse MLS.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.