Voetbal4u.com

Eredivisie Frenkie de Jong zorgt misschien voor enorme shock met transferbeslissing

Afgelopen week kwam er naar buiten dat Frenkie de Jong een transfer gaat maken van maar liefst 75 miljoen euro naar Paris Saint-Germain. Nu blijkt dat hij nog helemaal geen keuze heeft gemaakt.

In gesprek met de Volkskrant vertelt de spelmaker: “We hadden twee dagen vrij gehad, en toen was daar een heel circus met Paris Saint-Germain. Ik lag nog te slapen, want we trainden pas in de middag. Mijn vriendin was al even weggeweest. Ze kwam terug en zei: heb je het gelezen? Ze had het ook op de radio gehoord bij Edwin Evers. Frenkie de Jong voor 75 miljoen naar Paris. We wisten dat het niet waar is, maar toch ga je dan even twijfelen.”

Een verrassende beslissing (toch nog een jaartje Johan Cruijff ArenA) behoort ook tot de mogelijkheden, maar er is dus nog niets besloten. “Voor mij persoonlijk niet, met Ajax ook niet. Er is nog geen keuze gemaakt wat ik ga doen aan het einde van het seizoen, naar welke club ik ga, of ik nog een jaar blijf. Iedereen mag wat zeggen. Je kan ook niet iedereen tevreden stellen.” Oefenmeester Erik ten Hag grapte eerder dat De Jong al Frans spreekt. Daarmee maakte hij De Jong aan het lachen. “Want hij weet dat het nog niet zover is. Hij werkt bij Ajax. Ik heb niet het gevoel dat ik anders speel of train dan daarvoor. Anders moeten ze het zeggen natuurlijk. Over het algemeen liggen we er nog niet wakker van.”

Besluit de international van het Nederlands elftal daadwerkelijk om bij Ajax te blijven, dan zou dat een behoorlijke shock zijn. Het is wel duidelijk dat de Europese grootmachten voor hem in de rij staan en 75 miljoen euro zou een mooie kapitaalsinjectie zijn voor zijn werkgever, al gaat het financieel natuurlijk goed in Amsterdam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.