Voetbal4u.com

Eredivisie Frenkie de Jong keek gefrustreerd naar Getafe – Ajax: ‘Echt irritant om naar te kijken’

Ook Frenkie de Jong keek gisteren naar de wedstrijd tussen Getafe en Ajax. Het werd 2-0 voor de thuisploeg en de spelmaker van Barcelona beleefde zoals vele weinig plezier aan de pot.

“Ik vond het echt irritant om naar te kijken. Getafe speelt niet echt om het publiek te vermaken, zal ik maar zeggen. Dus dan zit je wel gefrustreerd thuis”, vertelt de middenvelder van FC Barcelona aan de NOS.

De Jong begrijpt dat zijn oud-ploeggenoten zich lieten meeslepen door de provocaties van de Getafe-spelers. “Natuurlijk moeten ze dat niet doen, maar het is wel moeilijk. Zeker als je op achterstand komt, krijg je frustraties. Ik denk dat de scheidsrechter daar ook een rol in kan spelen, door sneller op te treden.”

De Jong houdt zijn hart vast voor de return, maar houdt hoop op een goede afloop. “Het wordt heel moeilijk, 2-0 is Europees een slechte uitslag. Maar als Ajax top is en het niveau haalt dat het kan halen, is er zeker nog een kans.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.