Voetbal4u.com

‘Wilfred Genee wil voormalig Eredivisie-ster aantrekken als nieuwe tafelgast’

Bij het programma Veronica Inside zitten al een lange tijd dezelfde gezichten aan tafel. gastheer Wilfred Genee wil nu uitpakken met een nieuw gezicht. Hij heeft hiervoor Theo Janssen voor op het oog.

Janssen debuteerde in VI Oranje en schoof later aan bij het inmiddels opgeheven tv-programma VTBL. Nu loert een overstap naar Veronica Inside. “Jullie hebben een leuke groep mensen. Om daar af en toe bij aan te sluiten, daar zou ik zeker geen ‘nee’ tegen zeggen”, zo laat de oud-speler van Ajax, Vitesse en FC Twente weten aan Radio Veronica.

Waar Van der Vaart voorlopig geen optie lijkt, daar is Janssen wél een haalbare optie. “Mijn contract loopt tot deze zomer. Jullie contracten zien er wel goed uit heb ik begrepen!”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *