Voetbal4u.com

Eredivisie David Neres dacht de laatste maanden aan stoppen

David Neres is er maanden uit geweest met een slepende blessure. De Braziliaanse vleugelflitser deed er alles aan om te herstellen maar hij zag geen verbetering. In een interview met Fox Sports laat hij zich uit over deze periode.

“Ik trainde en trainde, en werkte keihard, maar ik zag geen verbetering. Op een bepaald punt dacht ik dat ik voor niets aan het werk was. Je doet er alles aan om het te verbeteren, dan raak je ontmoedigd.”

“Ook al glimlach ik vaak en maak ik veel grapjes, het is onmogelijk om altijd blij te zijn. Op dat moment was ik erg van streek. Ik dacht er soms aan om te stoppen, omdat het zó moeizaam was. Er staan twee maanden voor zo’n blessure, bij mij werden het er negen. Soms dacht ik dat het nooit meer goed kwam.”

Gelukkig is dat wel gebeurd, en dus schurkt Neres inmiddels weer tegen zijn topvorm aan. In de komende weken gaat hij proberen zijn basisplaats bij Ajax te heroveren onder coach Erik ten Hag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.